torsdag 7 maj 2009

hej världen

oj jisses vad jag är dålig på detta. nu får jag skärpa mig (som om jag inte sagt det till mig tidigare). men det har varit mycket på sistone (det kanske det egentligen inte alls har, men). Fast nu känner jag att jag har ro i kroppen att skriva lite i alla fall (och det har jag faktiskt inte haft innan).

idag är det en vecka sedan jag for ner till Skåne. Känns egentligen lite lustigt. Tiden går så snabbt. så för en vecka sedan så satt jag på tåget. jag satt stel hela resan de fyra timmarna och tjugo minutrarna bara för att det var helt dödstyst på tåget. Jag ville äta mitt godis men vågade inte ta något för då skulle det prassla. resan gick okej ändå, trots mina problem och jag hade det jättebra i Skåne och jag kan inte annat än att längta tillbaka. Fredagen var i vilket fall som helst väldigt rolig.
och i söndags kom jag hem. Då var jag också nere i centrum och åt med mamma, pappa, eva, björne och pernilla. Det var gott och trevligt. och annars har veckan flutit på okej. jag har känt mig lite nere, men så kan det ju vara. skärpning tina, du vet att allting blir bra. ja, det vet jag.

adios amigos

3 kommentarer:

Ida sa...

Tack underbaring för du kom, det var underbart. Inte ska du vara deppig, snart är ju sommaren här! <3

BrandBruden sa...

Upp med humöret nu Tina, nästa vecka får du ju träffa mig igen! Då jäklar! :D <3

tina sa...

Svar Ida:

Det var jätteroligt att få vara hos dig! :) Längtar massvis till sommaren och när vi får ses igen! <3

Svar Brandbruden:

Ja, jag får ha humöret uppe :) Och som du säger, nästa vecka träffas vi ju! :D <3