torsdag 4 juni 2009

Ta av er skorna och dra en vals!

snart är det sommarlov. det är mindre än en vecka kvar!
imorgon är jag ledig och det är så skönt. jag tror jag kanske far in till stan eller något. Jag vet inte ännu, men jag får se hur jag gör.
nu ikväll tänkte jag läsa några tidningar och kolla på min kung och sen så tänkte jag prata en del med emelie också. och som sagt, snart är det sommar.

och jag och emelie ska i sommar se vårat favoritsommarprogram också bara för att det är så underbart roligt att se.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Du de där " Ta av er skorna och dra en vals" hörredu de va jag som sa de lilledu ;) haha. ofta:D

Men visst snart sommar ska bli så härligt ;D tänk om de där sommar programet kommer i år med hoppas! :D och så klart ska vi se " sommaren med ernst" ofta, men han är faktiskt en diamant, rolig också;) ofta "eekooo" haha jag trodde nästan jag skulle falla av stolen, vadå skratta ihjäl sig;) ja säger då de:) men

vi ska göra mycke i sommar.
Feeeestivaler
Trillen
åsele
hembyggsdagarna
lycksele
ja behöver jag fortsätta, ofta de inte är nån som har bett emelie berätta heller haha!

Puss på dig min finaste vän<3
vi ska ha de bäst, åh denna sommar, ja he bli den BÄSTA man kan tänka sig.<3

//Emelie kan sin vals;)

tina sa...

ursäkta :P du mindes det ju inte ens förut när jag skrev det. du fattade ju noll, men hursomhaver har jag ju inte sagt emot att det var du som sa det :)

haha ja sommar är så jäklarns härligt :D haha ja vi får hoppas att det programmet går också ja :) och "sommaren med ernst" kommer ju att gå. så då får vi sitta bänkade framför tv:n emelie ;) haha. haha ofta en diamant, gerä ;) haha fast han är väldigt väldigt rolig! hahaha och det där "ekoooo" var ju skitroligt, ja, herregud. jag längtar till hans program! :)

hahahahahahahahahahahahahahaha ofta liksom inget bett emelie och hon ändå gör värsta listan. Men ja, det är mycket som ska göras ja :D och det är så roligt :D:D

du är världens bästa vän du också <3<3 den här sommaren ska bli den bästa sommaren någonsin! det känner jag i märg och ben! ;)

/tina