fredag 8 maj 2009

inget dalarna

ja. nu är det helg och jag sitter hemma i mitt rum. Jag skulle ha varit i dalarna nu, men så blev det inte. Men förhoppningsvis så far vi dit någon helg framöver, och jag längtar!
Imorgon ska jag iväg och handla med mamma och pappa, det ser jag fram emot. idag har jag varit i skolan, vi hade nationella i engelska och hur det gick har jag ingen som helst aning om. efter det så var det Kultur och idéhistoria. den gick bra, jag överlevde i alla fall. hemma har jag pratat med emelie bland annat och tagit det allmänt lugnt. om det blir någon film ikväll får jag se.

nu ska jag lyssna lite på radio och läsa. vi hörs allesammans. ciao ciao.

5 kommentarer:

Bertan sa...

Jasså, skulle ni fara dit:) men nu har du ju nått att se fram emot att få fara ner dit:):)

du jag funderade just på att byta blogg, till den du har, jag undra bara om du kan hjälpa mig?:)

Puss på dig strumpan<3<3<3:*

Bertan sa...

När kommer du till byn då?

fan jag vill ju att du ska åka min vita volvo, you know vi som hade så rolig bil resa till åsele , jag hoppas de bli av i år med hahahahahahahahahaahahahahahaha;);)

kram då gumman.

svenne, bertan sa...

jag, du, och svenne ska se på: Tina du är en kyckling heter den, jag tänkte den skulle ju vara bra åh se eftersom den heter TINA, men du få ju som se till att de bli av att du kommer eftersom att de ska ju vara mysigt.

//// Bertan, svenne.

Emelie sa...

hejjj timpa:)<3 jasså så du skulle ha farit till dalarna , sköjjjs:* jag hoppas vi kan , höras idag, plus måst jag fråga om jag kan få en blogg som du har, den verka bättre, jag vill inte ha min längre.. Puss på dig gorumpan min<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<3

tina sa...

Hahahahahahaha men vafan, ge dig Emelie! Vafan ska du alltid hålla på för. Skitkul liksom ;) Emelie ba vadå, det är inte jag som skrivit det där.. haha.

vi får höras idag sen också! puss och kram <3<3 :)